O nouă concentrare economică pe piața serviciilor de comunicații

86
Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Cloudsys Telecom SRL intenționează să achiziționeze Ines Group SRL. Cloudsys Telecom SRL furnizează în România servicii de comunicații electronice, fiind autorizată să furnizeze rețele publice terestre cu acces la punct fix sau cu mobilitate limitată, servicii de telefonie destinate publicului, servicii de linii închiriate, servicii de transmisiuni de date și servicii de acces la internet.

Ines Group SRL furnizează în România servicii de comunicații electronice, fiind autorizată să furnizeze rețele publice terestre cu acces la punct fix sau cu mobilitate limitată și servicii de telefonie destinate publicului, servicii de linii închiriate, servicii de transmisiuni de date și servicii de acces la internet, servicii de retransmisie a serviciilor de programe media audiovizuale liniare către utilizatorii finali și alte servicii de comunicații electronice.


Consiliul Concurenței va evalua operațiunea în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2143 secunde