O nouă concentrare economică pe piața serviciilor destinate agenților economici

123
O nouă concentrare economică pe piața serviciilor destinate agenților economici - onouaconcentraresite-1637075395.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Vinci Energies SRL preia companiile Frigotehnica SA, Eco Clima Industrial SRL și Frigotehnica EOOD, Bulgaria.

Vinci Energies SRL, parte a grupului Vinci, desfășoară, în principal, operațiuni legate de activități ale holdingurilor. De asemenea, Vinci Energies SRL derulează activități pentru instalații mecanice și managementul clădirilor (pază, curățenie, întreținere etc.).

Grupul Vinci este un grup internațional care realizează o mare diversitate de operațiuni: concesiuni în domeniul infrastructurii, contractări în domeniul tehnologiei informației și al comunicațiilor, în activitățile comerciale legate de infrastructura energetică și de transport, activități din sectorul imobiliar.

Grupul Vinci deține, în România, companiile Megatech Trading & Consulting SRL, Spoting SA, Stizo Industrial Services SRL, Stizo Nuclear SA, Tiab SA, Vinci Facilities Romania SRL, Atis-Rom SRL și Axians Infoma Romania SRL.

Frigotehnica este un furnizor integrat pentru proiecte la cheie în domeniul soluțiilor de răcire, realizând inginerie de proiect, managementul proiectelor, logistica proiectului, instalarea și punerea în funcțiune, monitorizarea, mentenanță și service-ul.

Eco Clima este profilată în proiectarea, execuția și montajul echipamentelor și instalațiilor frigorifice, oferind soluții complexe și complete de refrigerare (comerciale și industriale).

Frigotehnica EOOD, Bulgaria, își desfășoară activitatea, în principal, pe segmentul de refrigerare comercială.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5392 secunde