Oamenii de afaceri constănțeni sunt invitați să investească în Republica Moldova

155
1
Oamenii de afaceri constănțeni sunt invitați să investească  în Republica Moldova - oameniideafaceri1-1434392021.jpg

Articole de la același autor

Dănuț Jugănaru, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, a primit, în data de 15 iunie 2015, vizita oficială a lui Denis Jelimalai, consilier pentru afaceri economice din cadrul Ambasadei Republicii Moldova la București.

Oaspetele s-a arătat interesat de activitatea CCINA și a dorit ca unul din punctele discutate în cadrul întâlnirii să fie despre investițiile actuale din Moldova și posibilitatea firmelor românești de a investi acolo.

Începând cu anul 2014, România este principalul partener comercial al Republicii Moldova.

Dănuț Jugănaru a solicitat mai multe informații cu privire la modalitatea de a deschide o firmă în Moldova, taxele și impozitele ce trebuie achitate etc. Pentru o mai bună promovare a oportunităților de afaceri din Republica Moldova, Denis Jelimalai a propus organi-zarea, pe această temă, a unui seminar la Constanța, în care să le fie prezentate toate aceste amănunte companiilor constănțene interesate de piața din Moldova. Evenimentul urmează să aibă loc în toamna acestui an, în luna septembrie.

Directorul general al CCINA a invitat companiile din Republica Moldova să participe la târgurile specializate și la evenimentele organizate de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța. De asemenea, a făcut o scurtă prezentare a unor oportunități de investiții în județul Constanța.

S-a discutat și despre importanța economică a portului Constanța, ca port cu facilități fiscale, care ar putea constitui o oportunitate pentru firmele moldovenești ce doresc să exporte spre Europa și nu numai. Consilierul moldovean a propus ca o delegație a conducerii portului internațional liber Giurgiulești să se deplaseze la Constanța, în luna septembrie, pentru a prezenta facilitățile de care acesta dispune. 

Comentează știrea

WqovtfsGlurhnIOr
21 septembrie 2015
eVLvVwMfBOkjUzusDh

DP9JSU qinbtwajcwhg, [url=http://oirwszzucliw.com/]oirwszzucliw[/url], [link=http://wnnlgiebpaqm.com/]wnnlgiebpaqm[/link], http://ybcluxbulbou.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0993 secunde