Plus de siguranţă pe canalele navigabile. Se modernizează ecluza Năvodari

218
Plus de siguranţă pe canalele navigabile. Se modernizează ecluza Năvodari - 1-1695985381.jpg

Articole de la același autor

Un pas important pentru un plus de siguranţă în ceea ce priveşte navigaţia pe canalele din Dobrogea, graţie lucrărilor de modernizare a ecluzei Năvodari.

Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanţa a anunţat, vineri, 29 septembrie, finalizarea proiectului „Studiu de fezabilitate pentru obiectivul/proiectul de investiţii «Retehnologizare ecluza Năvodari în vederea creşterii siguranţei navigaţiei»”, finanţat în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare (POIM) 2014 - 2020.

Valoarea totală a proiectului este de 4.141.440 lei, din care valoarea totală eligibilă este de 3.485.712 lei, iar valoarea contribuţiei Uniunii Europene prin Fondul de Coeziune este de 2.962.855,20 lei.

„Scopul proiectului a fost elaborarea studiului de fezabilitate şi a unei documentaţii tehnico-economice complete şi în concordanţă cu cerinţele de finanţare ulterioară, pentru lucrările de retehnologizare a ecluzei Năvodari în vederea creşterii siguranţei navigației.

Studiul de fezabilitate elaborat în cadrul proiectului a fost aprobat prin HG nr. 512/26.05.2023 pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii «Retehnologizare ecluza Năvodari în vederea creşterii siguranţei navigaţiei», publicată în Monitorul Oficial al României”, au transmis reprezentanţii companiei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1188 secunde