Portul Constanţa: Contract în valoare de peste 1 milion de euro pentru închirierea de pilotine cu echipaj

270
Portul Constanţa: Contract în valoare de peste 1 milion de euro pentru închirierea de pilotine cu echipaj - 1-1699967723.jpg

Articole de la același autor

Un nou contract bănos este pregătit pentru încredinţare de către Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime (CN APM) SA Constanţa. Astfel, în sistemul public de licitaţie, e-licitaţie.ro, a fost publicat anunţul prin care compania doreşte să achiziţioneze servicii pentru „Închiriere de pilotine cu echipaj pentru transportul pilotului la navă”.

„Obiectul achiziţiei propriu zise constă în închirierea unui număr de cinci pilotine cu echipaj inclus - patru pilotine de serviciu şi o pilotină de rezervă, care să desfăşoare activitatea de transport a piloţilor la şi de la nave în regim de permanenţă în toate porturile şi zonele aflate în administrarea entităţii contractante.

Entitatea contractantă va încheia contractul de achiziţie cu ofertantul desemnat câştigător, în perioada de valabilitate a ofertelor, dar nu mai devreme de 10 zile de la data transmiterii comunicării privind rezultatul aplicării procedurii de atribuire pentru a acorda termenul legal 10 zile pentru formularea eventualelor contestaţii administrative. Ofertantul desemnat câştigător are obligaţia de a se prezenta în termen de 15 zile de la primirea invitaţiei pentru semnarea contractului, transmisă de autoritatea/entitatea contractantă.

Dacă termenul de 15 zile a expirat, iar ofertantul desemnat câştigător nu s-a prezentat pentru semnarea contractului, situaţia va fi asimilată refuzului de a semna contractul, iar entitatea contractantă va reţine în favoarea sa garanţia de participare”, se arată în descrierea succintă a achiziţiei.

Valoarea totală estimată a contractului este de 5.313.600 lei fără TVA, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate - preţ”.

Durata contractului - 12 luni.

Cuantumul garanţiei de participare este de 53.136,00 lei, iar perioada de valabilitate a garanţiei pentru participare este de 180 zile de la termenul limită de primire a ofertelor.

Data de deschidere a ofertelor este 13 decembrie 2023, ora 15.00, în SEAP. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1573 secunde