Reuniunea tripartită a industriei navale internaționale

249
1
Reuniunea tripartită a industriei navale internaționale - reuniunetripartita-1477670176.jpg

Articole de la același autor

Aproximativ 200 de reprezentanți ai societăților de clasificare, constructori de nave și armatori s-au reunit la Tokyo în cadrul reuniunii tripartite anuale. Confe-rința, găzduită de NK Class, Asociația Armatorilor Japonezi și Asociația Constructorilor Navali din Japonia a fost organizată de Camera Internațională de Navigație. Reuniunea tripartită are loc în fiecare an, începând din 2002, și s-a dovedit a fi un forum de succes.


În cadrul întâlnirii din acest an au fost abordate teme de interes precum: stan-dardele de construcție a navelor; colec-tarea datelor privind combustibilul; secu-ritatea cibernetică; performanțele obținute în reducerea emisiilor de CO2; îmbunătățirea fluxului de informații și a bazelor de date privind incidentele legate de construcția și funcționarea navelor; creșterea experienței în montarea, post-echiparea și exploatarea echipamentelor de tratare a apei de balast. În ceea ce privește factorul uman, au fost abordate cerințele de formare profesională ce decurg din tehnologiile inovatoare. Viitoarea reuniune tripartită va avea loc în China, în 2017. 


Comentează știrea

DODO
29 octombrie 2016
iarasi ?

Bre nea Tita mata care esti veteran la CL iar o dai chics cu articolele tale cu informatii vagi ,acum zii care sint cele trei ca am dedus doua China si Japonia Cam preei articole si uiti sa le treci prin filtrul mintii ori poate esti prea veteran

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Octombrie 2016
Stire din Economie : Incidente  și accidente  pe mări și oceane
Sâmbătă, 15 Octombrie 2016
Stire din Economie : Incidente și accidente  pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 2.5703 secunde