SLN celebrează Ziua Navigatorilor

192
SLN celebrează Ziua Navigatorilor - slncelebreazaziuanavigatorilor-1656010951.jpg

Articole de la același autor

În anul 2010, la conferința de la Manila, Organizația Maritimă Internațională (IMO) a instituit Ziua Navigatorilor. Aceasta este sărbătorită, în fiecare an, pe 25 iunie. Cu acest prilej, în întreaga lume se desfășoară o serie de acțiuni ce urmăresc creșterea gradului de conștientizare, de către opinia publică, a rolului navigatorilor în comerțul internațional. Ele aduc în fața publicului problemele cu care se confruntă navigatorii.

Pentru ediția din 25 iunie 2022 a Zilei Navigatorilor, tema aleasă de IMO este: „Voiajul tău – atunci și acum, împărtășește-ți călătoria”. Organizația invită navigatorii să posteze, pe toate platformele de social media ale IMO (pe conturile Twitter, Facebook și Instagram), două fotografii: una din primul lor voiaj pe mare și alta din cel mai recent voiaj. Totodată, navigatorii vor trebui să comenteze schimbările petrecute între cele două momente surprinse în fotografii, răspunzând la următoarele întrebări: Navigația a devenit mai ecologică? Tehnologia s-a îmbunătățit? Propria competență profesională a crescut? Ce au învățat?

Evenimentul din viața marinarilor va fi marcat la Constanța printr-o festivitate organizată de Sindicatul Liber al Navigatorilor, sâmbătă, 25 iunie, începând cu ora 10.45, la sediul Seamens Club Constanța. La sărbătoare vor participa personalitățile din zona maritimă și a orașului Constanta, precum și numeroși ziariști. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4474 secunde