Sprijin financiar pentru pregătirea digitală a forței de muncă din IMM-uri

241
Sprijin financiar pentru pregătirea digitală a forței de muncă din IMM-uri - sprijinfinanciarpentrupregatirea-1677427765.jpg

Articole de la același autor

Pe data de 24 februarie 2023, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României, a lansat apelul de proiecte în cadrul schemei de finanțare: „Sprijin sub formă de granturi pentru competențe digitale”.

Ajutorul financiar este acordat IMM-urilor din România care doresc să își recalifice forța de muncă în domeniile tehnice cheie (programare/coding, data analytics, cyber-security, computer-assisted design, additive manufacturing).

Obiectivele principale ale proiectului vizează creșterea atât a competitivității forței de muncă, dar și a firmelor. Ajutorul acordat sub forma de participare la programele de perfecționare sau recalificare a angajaților este de maximum 17.000 de euro de IMM.

Firmele interesate se vor înscrie pe platforma disponibilă la următorul link: https://proiecte.pnrr.gov.ro. Data limită de depunere a solicitări este 29 decembrie 2023, ora 17.00. Procesul de evaluare, selecție și contractare se va încheia pe 29 martie 2024. Cursurile de formare, perfecționare a angajaților IMM-urilor selectate se vor desfășura începând din primul trimestru al anului 2024 până în ultimul trimestru din 2025.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4189 secunde