SRCF Constanţa, campanie caritabilă: „De Crăciun, toţi copiii merită să primească daruri”

9753
SRCF Constanţa, campanie caritabilă: „De Crăciun, toţi copiii merită să primească daruri” - 1-1703061467.jpg

Articole de la același autor

Crăciunul este despre bucurie şi fericire, însă, deşi trăim la oraş, încă mai există familii nevoiaşe, cu părinţi care nu îşi permit să le ofere celor mici, de Crăciun, nici măcar o bomboană. Mai mult decât atât, sunt copii care nu pot merge iarna la şcoală, deoarece nu au cu ce să se îmbrace sau să se încalţe.

Şi anul acesta, SRCF Constanţa a iniţiat o campanie caritabilă, intitulată „De Crăciun, toţi copiii merită să primească daruri”.

„Sensibilizaţi de lipsurile familiilor care au nevoie de susţinerea noastră, zeci de angajaţi din cadrul CFR Infrastructură Constanţa, cărora li s-au alăturat şi salariaţi de la CFR Călători, au donat bani, obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte, dulciuri, produse de igienă, jucării şi alimente neperisabile, pentru a le face o bucurie, de Crăciun, micuţilor mai puţin norocoşi”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Biroul Mass Media din cadrul CFR Infrastructură Constanţa.

O parte dintre cadouri au fost oferite unei familii monoparentale, care trăieşte în condiţii foarte grele şi se confruntă cu numeroase probleme. De asemenea, pachete cu multe cadouri au fost donate la Biserica „Sf. Ilie” din Constanţa, al cărei preot, Gheorghe Jitaru, le va duce unei familii cu 12 copii, din comuna Ion Corvin.

Pentru cei care îşi petrec sărbătorile de iarnă în Aşezământul social pentru copii abandonaţi şi mame aflate în dificultate „Sf. Cuv. Arsenie cel Mare” din localitatea Techirghiol, au fost achiziţionate, în cadrul campaniei umanitare, diferite produse alimentare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.1866 secunde