Unde petrecem vacanța de iarnă cu copiii?

546
1
Unde petrecem vacanța de iarnă cu copiii? - oetztalaustria4-1355238804.jpg
Sfârșitul anului este perioada perfectă pentru a petrece cât mai mult timp împreună cu familia. Iar dacă acest lucru se întâmplă și departe de casă, deconectați de viața monotonă din oraș și de problemele de zi cu zi, cu atât mai bine! Agențiile de turism vin cu tot felul de oferte de destinații externe numai bune pentru câteva zile de relaxare, pe început de an, împreună cu copiii. Disneyland Paris este, cu siguranță, una dintre destinațiile în care și-ar dori să ajungă toți prichindeii. Un pachet cu trei nopți de cazare, patru zile de intrare în parcurile Disney și mic dejun, în perioada 7 - 10 ianuarie 2013, costă 315 euro/persoană. Copiii până la 6 ani au gratuitate la cazare și la intrările în parc, iar cei între 7 - 11 ani plătesc doar 170 euro/sejur. 


Dacă cei mici vor neapărat pe pârtia de schi, atunci se poate opta pentru Austria, destinație pentru care există destul de multe oferte destinate familiilor cu copii. Șapte nopți de cazare, tot pe început de 2013, la un complexul hotelier cunoscut ce se află în centrul zonei de schi "Winter Hochkonigs Britanie", costă 470 euro/persoană. Copiii de până la 10 ani au gratuitate la cazare, în cameră cu doi adulți, iar cei de până la 15 ani plătesc 50%.

Acolo se găsesc pârtii cu toate gradele de dificultate, precum și trasee de drumeții de iarnă într-un peisaj de poveste, experiențe pe care cu siguranță copiii nu le vor uita prea curând. În plus, hotelul dispune și de sală de sport, se poate juca fotbal, tenis de masă, painball, dar se organizează și tot felul de alte activități pentru cei mici. De altfel, multe stațiuni din Austria și implicit hotelieri pun mare accent pe acest gen de vacanțe petrecute cu toată familia, așadar și numărul ofertelor de acest gen este unul generos.

Pe de altă parte, stațiunile montane din Bulgaria nu ascund mari surprize pentru copii, însă pentru constănțenii care vor să evite veșnica aglomerație de pe drumul către Valea Prahovei, vecinii noștri pot fi o variantă destul de bună. Șapte nopți de cazare, la un hotel de trei stele din Bansko, începând de pe 5 ianuarie, cu demipen-siune, costă 480 euro/persoană. Copiii de până la 12 ani au gratuitate la cazare.

Constănțenii care vor să plece de Revelion cu copiii, pot opta pentru Grecia. În cu-noscuta Paralia Katerini, unde se ajunge cu autocarul, trei nopți de cazare, 30 decembrie 2012 - 2 ianuarie 2013, costă aproape 140 de euro. Pentru copiii de până la zece ani se plătește doar transportul, undeva la 50 de euro. Excursiile sunt în această destinație principala și cam singura "atracție". În programul turistic este inclus un tur al orașului Salonic, panoramic și pietonal, dar și excursie la Meteora, la Muntele Olimp și vizite la diferite obiective turistice.


Comentează știrea

?????? ??????
16 septembrie 2014
?????? ??????

nike outlet store gucci sale ferragamo sale ?????? ?????? ?????? ?????? http://www.minimillas.com/

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Decembrie 2012
Stire din Diverse : De revelion în Hua Hin, Thailanda
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Diverse : "Love Hotel" pentru câini
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Diverse : Focul viu din Buzău
Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : În vizită la întemeietorii Tomisului
Sâmbătă, 06 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Singura biserică cu două altare
Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
Stire din Diverse : Trei destinații inedite de vacanță
Pagina a fost generata in 1.2554 secunde