Al cincilea elicopter Black Hawk a ajuns la baza Inspectoratului General pentru Aviaţie

189
Al cincilea elicopter Black Hawk a ajuns la baza Inspectoratului General pentru Aviaţie - elicopterblackhawkigav-1701886980.jpg

Articole de la același autor

Al cincilea elicopter Sikorsky S-70M Black Hawk destinat intervenţiilor în situaţii de urgenţă a ajuns, miercuri seară, la baza Inspectoratului General pentru Aviaţie (IGAv) al Ministerului de Interne. Alte două astfel de elicoptere vor ajunge în ţară, unul fiind pentru salvare şi celălalt pentru monitorizarea traficului rutier.


”În urmă cu puţin timp, la baza Inspectoratului General pentru Aviaţie al MAI, a aterizat cel de-al 5-lea elicopter Sikorsky S-70M Black Hawk, destinat managementului situaţiilor urgenţă”, au transmis, miercuri seară, reprezentanţii IGAv.


Evenimentul oficial pentru intrarea în dotare a primelor patru astfel de aeronave a avut loc, în 24 noiembrie, la sediul IGAv.


”Graţie eforturilor specialiştilor DSU, IGSU şi IGAv, componenta aviatică a MAI a fost întărită cu echipamente performante, de ultimă generaţie, care vor veni în sprijinul cetăţenilor pentru acordarea de servicii medicale, salvări din diferite medii, stingere a incendiilor si alte situaţii de urgenţă, la cele mai înalte standarde”, a arătat IGAv.


Potrivit sursei citate, finanţarea noilor elicoptere a fost asigurată prin fonduri externe nerambursabile, iar în perioada următoare vor ajunge în România şi ultimele două aeronave Black Hawk, unul pentru operaţiuni de salvare şi celălalt pentru întărirea capacităţii Poliţiei Române de monitorizare şi gestionare a traficului rutier.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3009 secunde