Amplă acțiune pentru prinderea pescarilor ilegali, în Constanța

173
Amplă acțiune pentru prinderea pescarilor ilegali, în Constanța - actiunepiscicola-1622472627.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de la Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța au organizat, în perioada 27 – 30 mai, o amplă acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor de braconaj piscicol. Acțiunea a fost organizată în zona habitatelor piscicolelor naturale și a Dunării. În acest context, oamenii legii au legitimat 95 de persoane și au aplicat 44 de sancțiuni, în valoare totală de peste 7.800 de lei. Totodată, au fost constatate 51 de infracțiuni la regimul piscicol.

În urma activităților, polițiștii au ridicat în vederea confiscării patru autoturisme, șase ambarcațiuni, un motor de ambarcațiune, 21 de unelte de pescuit și aproximativ 130 de kilograme de pește, în valoare totală de aproximativ 63.500 de lei. Întreaga cantitate de pește a fost eliberată în mediul acvatic natural - fluviul Dunărea sau predată societăților de profil.

„În cauză, polițiștii efectuează cercetări față de 15 persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de pescuit comercial sau sportiv fără licență sau autorizație de pescuit, pescuitul prin orice metode al reproducătorilor, în perioada de prohibiție, și distrugerea icrelor embrionate de pește în zonele de reproducere naturală și deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.523 secunde