Astăzi, ceremonii ale jandarmilor în cinstea Eroilor Neamului

373
În ziua prăznuirii Înălțării Domnului, zi de pomenire a Eroilor Neamului, marcată anul acesta la data de 2 iunie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța se organizează o serie de activități ocazionate de această dublă sărbătoare.
Începând cu ora 8, la Capela Militară de la sediul inspectoratului, preotul militar Laurențiu Cristinel Oprea va oficia Sfânta Liturghie, la care vor participa cadrele militare și personalul civil din unitate.
În plus, 19 jandarmi vor participa la manifestările publice organizate de autorități cu acest prilej: ceremonialurile militare și religioase ocazionate de Ziua Eroilor la Monumentele Eroilor din Cimitirul Central Constanța unde va fi prezent și un pluton de onor, format din 18 jandarmi.
Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean va depune coroane de flori la Monumentul Eroilor căzuți în Al Doilea Război Mondial și la Grupul Funerar al Eroilor Revoluției din Decembrie 1989, unde se odihnește și eroul sublocotenent Napoleon Stroe, căzut sub gloanțe la Revoluție. La slujbele oficiate la cele două monumente participă și preotul militar Laurențiu Cristinel Oprea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 23 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Patrupezii care apără Constanța
Miercuri, 22 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Jandarmii comemorează eroii Revoluției
Pagina a fost generata in 0.3511 secunde