Bărbat fără permis, prins de polițiștii din România, în timp ce ajuta 12 străini să treacă ilegal granița

203
Bărbat fără permis, prins de polițiștii din România, în timp ce ajuta 12 străini să treacă ilegal granița - 1650700135426dsc6507s4-1650798764.jpg
Poliţiştii de frontieră din Sectorul Moraviţa au depistat, în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii migraţiei ilegale, desfăşurate pe raza judeţului Timiş, un şofer român, fără permis de conducere, care a sprijinit 12 migranţi din Afganistan şi Pakistan în încercarea de a trece ilegal frontiera.


O patrulă a Poliţiei de Frontieră a oprit, vineri, pentru verificări, pe comunicaţia DN57, la intrarea în localitatea Jamu Mare, o autoutilitară înmatriculată în România, condusă de un bărbat în vârstă de 20 de ani, cetăţean român. În interiorul mijlocului de transport au fost descoperiţi, în calitate de pasageri, 12 cetăţeni străini, toţi bărbaţi, fără documente de identitate asupra lor, arată un comunicat al Poliţiei de Frontieră Timişoara, remis, sâmbătă, AGERPRES.


În cadrul verificărilor efectuate de poliţiştii de frontieră, s-a stabilit că persoanele descoperite sunt cetăţeni din Afganistan şi Pakistan, cu vârste cuprinse între 18 şi 44 de ani şi că şoferul a condus mijlocul de transport fără a poseda un permis de conducere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6621 secunde