BARJĂ SCUFUNDATĂ pe canalul Poarta Alba- Midia Navodari. Au început operațiunile de extragere a încărcăturii!

352
BARJĂ SCUFUNDATĂ pe canalul Poarta Alba- Midia Navodari. Au început operațiunile de extragere a încărcăturii! - untitled-1677757719.jpg
În această dimineață au început operațiunile de extragere a încărcăturii de pe barja scufundată pe canalul Poarta Alba- Midia Navodari în noaptea de 26 februarie. Proprietarul a închiriat o macara pentru a putea scoate nisipul aflat pe aceasta. După ce această etapă va fi finalizată se va trece și la ranfluarea barjei, așa cum prevede legea.


Vă reamintim că barja, care făcea parte dintr-un convoi, are pavilion român și este încărcată cu 1100t nisip. Acesta plecase în data de 26 februarie din Cernavodă și urma ca în cursul dimineții următoare să descarce încărcătura la Ovidiu. Pe parcursul nopții a acostat în zona amonte km 13 mal drept pe canalul Poarta AlbaMidia Năvodari, acolo unde s-a și scufundat. Căpitănia Portului Medgidia efectuează cercetarea evenimentului de navigatie și urmează să stabilească motivul producerii scufundării. Nu exista urme de poluare, iar traficul se desfășoară în zonă fără probleme. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7429 secunde