Câți bani au ajuns la bugetul de stat din contrabanda cu țigări, în ultima săptămână!

236
Câți bani au ajuns la bugetul de stat din contrabanda cu țigări, în ultima săptămână! - gardabani2-1600876615.jpg

Articole de la același autor

Acțiunile întreprinse de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă aduc bani la bugetul de stat. Astfel, recent, polițiștii de frontieră au depistat cinci marinari sirieni, în timp ce descărcau în Portul Constanța, de pe o navă sub pavilion Panama, mai multe baxuri de țigări, cu gând să le comercializeze ilegal în orașul Constanța. Mai mult, în urma percheziției, la bordul navei au fost găsite într-un tanc de apă alte aproape 14.000 pachete de țigări.

În urma acțiunii, Agenția Națională de Administrare Fiscală a luat decizia sancționării societății transportatoare, care deține nava respectivă, cu o amendă de aproape 188.000 de lei, pentru încălcarea legislației în vigoare.

Iar aceștia nu sunt singurii bani aduși de Garda de Coastă la bugetul de stat, în urma depistării cazurilor de contrabandă de țigări. Potrivit reprezentanților instituției, numai săptămâna trecută au fost încasați la buget peste 265.000 de lei, din amenzile aplicate de autoritățile financiare, pentru comercializare de țigări fără timbru fiscal. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3471 secunde