CAZ DRAMATIC ÎN JUDEŢUL CONSTANŢA. Un copil a avut puterea să sune la 112, pentru a-şi salva mama înjunghiată

2773
CAZ DRAMATIC ÎN JUDEŢUL CONSTANŢA. Un copil a avut puterea să sune la 112, pentru a-şi salva mama înjunghiată - smurd48780838-1645612479.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat a fost arestat preventiv, pentru următoarele 30 de zile, după ce şi-a înjughiat concubina. Femeia îl părăsise cu ceva timp în urmă şi se mutase la mama ei, alături de cei doi minori, într-o casă din Cernavodă.

Pentru că femeia nu a vrut să se întoarcă la el, acesta s-a deplasat personal la locuinţa acesteia din Cernavodă, unde a înjunghiat-o. Unul dintre copiii victimei a reuşit să sune la 112, astfel că mama a fost dusă de urgenţă la spital, viaţa fiindu-i salvată.

"Prin ordonanţa din data de 21 februarie 2022 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul C.A., acuzat pentru săvârşirea unei tentative la infracţiunea de omor şi care a fost reţinut pe timp de 24 de ore în cursul aceleiaşi zile."


"În cursul zilei precedente procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5188 secunde