Ce infracțiuni s-au comis în ultima perioadă în Constanța

182
Ce infracțiuni s-au comis în ultima perioadă în Constanța - yxnoptllmzk3oguymjc4otm1y2fhmjri-1703946002.jpg

Articole de la același autor

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști


La data de 28 decembrie a.c., în jurul orei 17.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 29 decembrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 3 s-a produs un accident rutier.
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 34 de ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi lovit o movilă de pământ.
În urma accidentului rutier, conducătorul auto a fost ușor rănit.
Bărbatul a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 29 decembrie a.c., în jurul orei 20.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39E un autoturism ar fi ieșit în afara părții carosabile.
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 44 de ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției, ar fi lovit un indicator rutier și ar părăsit partea carosabilă.
Bărbatul a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 03.05, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 19 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 3, în comuna Valu lui Traian, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.


Acțiuni ale polițiștilor constănțeni


La data de 29 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării reglementărilor legale privind executarea lucrărilor în zona drumului public.
În urma activităților desfășurate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 3.045 de lei, pentru efectuarea de lucrări în zona drumului public având semnalizare rutieră necorespunzătoare.


La data de 29 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei.


La data de 29 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.000 de lei.


La data de 29 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea furturilor din societăți comerciale și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 1.000 de lei.
La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.


Activități preventive


În perioada 28-29 decembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat acțiuni de prevenire a disparițiilor de minori, a faptelor săvârșite cu violență, a consumului de droguri, dar și a utilizării sau comercializării ilegale de materiale pirotehnice, în municipiul Constanța.
De asemenea, au acționat pentru prevenirea tâlhăriilor și a furturilor din locuință.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4315 secunde