Ce pedepse au primit interlopii bătăuși de la Delfinariu

3601
1
Ce pedepse au primit interlopii bătăuși de la Delfinariu - luciancalimareainterlop131947689-1319489660.jpg

Magistrații de la Judecătoria Constanța s-au pronunțat, ieri, într-un alt dosar în care sunt judecați mai mulți presupuși membri ai lumii interlope constănțene.

Este vorba de un conflict ce a avut loc, în urmă cu mai bine de trei ani, în zona Delfinariu, când fratele lui Cristian Gheorghiu, zis "Cristel", a fost bătut de mai mulți membri ai grupării "Spaniolu".
Stila Sarafu, Florin Sîrbu, Lucian Angel Straton și Lucian Călimărea au fost trimiși în judecată pentru comiterea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniștii și ordinii publice și vătămare corporală gravă din culpă.
Ieri, magistrații de la Judecătorie au dispus ca cei patru să fie condamnați la câte trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, stabilind un termen de încercare de șapte ani. De asemenea, Stila Sarafu a fost obligat să plătească aproape 3.000 de lei daune materiale și 20.000 de lei despăgubiri morale către partea vătămată Sebastian Gabriel Gheorghiu.
La rândul lor, Sîrbu, Călimărea și Straton sunt obligați ca, în solidar, să-i plătească victimei Aurel Daniel Gurgu suma de 15.000 de lei, reprezentând daune morale.
Sentința emisă ieri mai poate fi atacată cu recurs, în termen de 10 zile, la Curtea de Apel Constanța.
Conflictul în urma căruia cei patru au fost trimiși în judecată a început în noaptea de 15 spre 16 august 2008, când polițiștii de la Secția 1 au fost chemați la un scandal ce avusese loc în zona Delfinariu.
La fața locului, au fost găsiți mai mulți indivizi, printre care Gabriel Sebastian Gheorghiu, de 27 de ani, (fratele lui Cristian Marian Gheorghiu - zis "Cristel"), din Constanța.
Polițiștii au constatat că Gabriel Sebastian Gheorghiu se afla sub influența băuturilor alcoolice și prezenta multiple urme de violență la nivelul feței și a picioarelor.
Confruntarea s-a mutat apoi la Spitalul de Ortopedie din Eforie Sud, unde abia fusese internat Gabriel Sebastian Gheorghiu, ca urmare a rănilor suferite după incidentul de la Delfinariu.
De această dată, Aurel Daniel Gurgu, de 30 de ani, din Constanța, care se afla în vizită la fratele lui "Cristel", a fost tăiat cu un cuțit în zona feței de Florin Sîrbu.



Comentează știrea

zebra
25 octombrie 2011
ce pedepse au primit interopii constanteni

asta este tera in care traim rusine magistratilor constanteni

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8225 secunde