Cine era bărbatul care a căzut în bazinul de la Petromidia. Nicolae urma să fie socru mare peste două săptămâni

208
Cine era bărbatul care a căzut în bazinul de la Petromidia. Nicolae urma să fie socru mare peste două săptămâni - 62347782-1684087714.jpg

Articole de la același autor

Bărbatul care murit sâmbătă, după ce a căzut într-un bazin de la rafinăria Petromidia, avea 55 de ani, era din Năvodari și urma să fie socru mare peste două săptămâni.


Alături de colega sa de 37 de ani lucra la prepararea unui stabilizator pentru producția de granule de polimeri, necesari în industria maselor plastice.


Se asigurau că din rezervorul bazinului nu lipsește materia primă. Nu se știe încă, cu exactitate, dacă femeia a coborât sau a căzut accidental în rezervor. Un lucru este însă cert: colegul ei a intrat după ea să o salveze.
Tânăra are organele interne afectate de inhalația substanțelor toxice din rezervorul cu azot și polimeri, informează ProTv.


De mai bine de 24 de ore femeia este internată la terapie intesivă. Medicii spun că starea ei de sănătate este foarte gravă. Este ventilată mecanic pentru că are arsuri puternice cu gaz la nivelul pielii, a căilor respiratorii, dar și la plămâni.


“Cele două victime au fost extrase din bazin în stare de inconstiență. Din nefericire, bărbatul a fost declarat decedat la fața locului”, a declarat Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.


Anchetatorii au audiat mai mulți angajați care se aflau în zonă în momentul în care s-a produs accidentul. Importantă este însă declarația femeii de 37 de ani, imposibil de luat, în acest moment.


Tânăra, mama a doi copii, lucra la Petromidia de 10 ani. Colegul ei de 55 de ani, era angajat al companiei de peste 20 de ani. Peste două săptămâni urma să organizeze nunta fiului său.
Polițiștii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Ei verifică și modul în care s-au respectat normele de protecție a muncii.


Anchetatorii iau în calcul și eventuale scăpări de gaz. Instalația funcționează pe bază de azot, iar acum se verifică dacă recipientul care adăpostește acest gaz ar fi avut sau nu fisuri.
Și compania a demarat o investigație internă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4722 secunde