Cine este principalul suspect în cazul uciderii femeii găsită tranșată lângă Autostrada A1

516
Cine este principalul suspect în cazul uciderii femeii găsită tranșată lângă Autostrada A1 - suspect-crima-a1-1712848671.jpg

Articole de la același autor

Un cetățean turc este suspectul principal în cazul crimei șocante din Dâmbovița, acolo unde o femeie în vârstă de 38 de ani a fost găsită tranșată lângă autostradă. Sâptămâna trecută, testele ADN au confirmat că victima al cărei trup era măcelărit fusese dată dispărută de familie încă de luna trecută. Se mai ştie despre ea că lucra ca escortă şi înainte să i se piardă urma povestise că merge la o întâlnire.


Din primele informații, suspectul este un individ agresiv, care a avut de-a lungul timpului mai multe conflicte cu femeia de 38 de ani. Ultima oară acesta s-ar fi întâlnit cu Mirela la finalul lunii februarie sau începutul lunii martie. Se pare că bărbatul ar fi fost văzut cu mai multe femei, iar în trecut ar fi sărit cu briceagul la câțiva copiii, într-un acces de furie, potrivit antena 1.ro


Victima se numeşte Mirela, avea 38 de ani, locuia în Bucureşti împreună cu sora sa, iar pe data de 6 martie a plecat de acasă. I-a spus surorii sale că merge să se întâlnească cu un individ şi nu a mai revenit la domiciliu. Trupul Mirelei a fost găsit pe data de 5 aprilie pe marginea autostrăzii Bucureşti - Piteşti. De atunci se fac cercetări, iar sora femeii şi mai mulţi suspecţi au fost chemaţi la audieri.


Momentul în care a fost descoperit cadavrul femeii


Camerele de supraveghere au filmat momentul în care muncitorii în constucţii au găsit cadavrul. Oamenii opresc pe breteaua de ieşire a autostrăzii A1, în zona comunei Ulieşti din Dâmboviţa. Unul dintre bărbaţi mută o butelie cu gaz din portbagaj şi în maşină. Colegii lui încearcă să-i facă o farsă şi să-l lase în câmp. Opresc câteva sute de metri mai în faţă şi-l aşteaptă. Este momentul în care fac descoperirea şocantă.


Bărbatul îşi dă seama că e locul unei crime, aşa că aleargă la colegii lui. Demarează în trombă şi fug toţi la poliţie să anunţe ororile. Locul este împânzit imediat de poliţişti, criminalişti şi câini de urmă. Alte bucăţi din cadavru sunt găsite împrăştiate pe câmp.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4111 secunde