O şoferiţă a sunat la 112 nemulţumită că urma să fie sancţionată de poliție. Ce ilegalitate a comis

463
O şoferiţă a sunat la 112 nemulţumită că urma să fie sancţionată de poliție. Ce ilegalitate a comis - politist-1705584466.jpg

Articole de la același autor

O şoferiţă din Arad a sunat la 112 să îl reclame pe poliţistul de la circulaţie care i-a cerut să se legitimeze.


Mai exact, femeia parcase pe trecerea de pietoni din faţa unui liceu din oraş. Astfel că, un polițist i-a cerut să se legitimeze, însă șoferița a refuzat. Ba mai mult, ea a sunat la 112 pentru a-l reclama pe agent.


„O femeie de 33 de ani, din Arad, a fost sancţionată de poliţiştii Biroului Rutier pentru nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor şi refuz de legitimare. Femeia ar fi parcat pe trecerea pentru pietoni din faţa unei unităţi şcolare din municipiu şi ar fi refuzat să se pună în mişcare, la solicitarea echipajului de poliţie care se deplasa pe bulevardul General Dragalina. Totodată, femeia ar fi refuzat în repetate rânduri să prezinte poliţiştilor documentele de identitate”, a declarat, joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Mădălin Herbei.


Surse din cadrul IPJ au adăugat că femeia a sunat la 112 în timp ce echipajul încerca să o convingă să se legitimeze. Ea a reclamat că poliţiştii urmau să îi ia permisul şi să o amendeze. În urma apelului, alte echipaje aflate în zonă s-au deplasat la locul incidentului, ceea ce a atras atenţia mai multor trecători, care s-au oprit pentru a asista la disputa dintre şoferiţă şi agenţi, conform sursei citate.


Ulterior, autoritățile i-au dat o amendă de 2.490 de lei, pentru nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor şi refuz de legitimare. De asemenea, femeii i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru 30 de zile.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5353 secunde