Polițiști în alertă! Caută trei indivizi care s-au filmat în uniforme de polițiști și s-au postat pe rețelele sociale

5237
Polițiști în alertă! Caută trei indivizi care s-au filmat în uniforme de polițiști și s-au postat pe rețelele sociale - ptc4mczoptq0mczoyxnoptuymwriywvi-1692977113.jpg

Articole de la același autor

Poliția Capitalei caută trei bărbați care s-au filmat pe o rețea socială îmbrăcați în uniformă de polițiști, iar unul dintre ei ține în mână un pistol.


Clipul de aproape un minut, montat pe muzică lăutărească, arată trei bărbați în uniforme asemănătoare cu cele de polițist, stând pe treptele unei clădiri. Unul dintre ei ține în mână un pistol, pe care la un moment dat îl îndreaptă spre obiectivul camerei video.


„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public în care trei bărbați poartă, fără drept, uniforma de poliție și manipulează o armă, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii Secției 24 s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de uzurparea de calități oficiale și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, a transmis vineri Poliția Capitalei.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4953 secunde