Condamnat la închisoare pentru furtul unei mașini și conducerea ei fără permis

541
Vasile Hariton, de 30 de ani, din Tulcea, care a fost condamnat de Judecătoria Constanța la șapte ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat și refuzul recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar magistrații de la Tribunal i-au redus, în judecarea apelului, pedeapsa la cinci ani de închisoare, a atacat și această decizie, dosarul lui urmând să fie judecat de Curtea de Apel Constanța.
Potrivit rechizitoriului, Hariton a fost prins în flagrant, la data de 5 octombrie 2009, la volanul unei mașini Dacia furate, el fiind oprit pe DN 3, la ieșirea din localitatea Valu lui Traian.
În urma verificărilor făcute de polițiști, s-a descoperit că șoferul nu avea permis de conducere și că autoturismul respectiv figura ca fiind furat cu o noapte înainte de pe o stradă din Constanța.
Mai mult decât atât, atunci când polițiștii au încercat să-l testeze cu aparatul Dragger, individul s-a opus, Hariton fiind transportat de polițiști la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde acesta a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În timpul audierilor, Hariton a spus că totul nu a fost decât o confuzie, că nu el a fost la volanul mașinii, ci o altă persoană, care, la vederea mașinii de Poliție, a luat-o la fugă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.276 secunde