Constănțean anchetat pentru că vindea vin contrafăcut

275
Constănțean anchetat  pentru că vindea  vin contrafăcut - constanteananchetatpentrucavinde-1413997988.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 45 de ani, administrator de firmă, din Constanța, este anchetat pentru evaziune fiscală, dar și pentru că a pus în vânzare vin contrafăcut.

Marți, polițiștii de la Serviciul Investigarea Fraudelor, sprijiniți de luptătorii mascați de la Serviciul de Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au descins la 33 de adrese din Constanța. "Perchezițiile au fost efectuate la sediile sociale declarate și la punctele de lucru aparținând unor societăți comerciale specializate în producerea și comercializarea băuturilor alcoolice spirtoase și nespirtoase, precum și la domiciliile mai multor persoane bănuite de evaziune fiscală", au precizat reprezentanții Poliției Constanța.

Vizat de această acțiune a fost administratorul unei firme din Constanța, în vârstă de 45 de ani. "Activitatea s-a desfășurat într-un dosar aflat în instrumentarea polițiștilor de la Investigarea Fraudelor din luna aprilie 2014, când aceștia s-au sesizat din oficiu de acte de evaziune fiscală efectuate de un administrator al unei societăți comerciale.

În cursul anului 2014, ar fi contrafăcut băuturi alcoolice (vin), pe care ulterior l-ar fi comercializat, veniturile obținute nefiind evidențiate în actele financiar contabile, sustrăgându-se astfel de la plata taxelor și impozitelor către bugetul consolidat al statului", au adăugat oamenii legii.

Ieri, în urma perchezițiilor, au fost ridicate documente de evidență contabilă, extracontabilă, tehnică IT și 60.000 de lei. De asemenea, au fost ridicați 3.860 litri de vin, produse de au fost sigilate în vederea efectuării analizelor de laborator.

De asemenea, 38 de persoane au fost duse la sediul Poliției Constanța pentru audieri. Se impune menționat că administratorul respectiv este vizat și de ancheta DIICOT Galați, tot pentru evaziune fiscală. De altfel, în patru din cele 33 de locații, perchezițiile au fost efectuate împreună cu polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Galați. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 1.3375 secunde