Control judiciar după ce a fugit de poliție

111
Control judiciar după ce a fugit de poliție - control-judiciar-1713807996.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, un bărbat de 35 de ani a fost reținut de polițiștii Secției 3 din comuna Mihail Kogălniceanu, după ce nu a respectat semnalele legale de oprire.

Astfel, potrivit datelor din dosar, bărbatul a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 2A, în comuna Mihail Kogălniceanu. Polițiștii au efectuat semnalul de oprire, dar conducătorul nu l-a respectat, mărind viteza de deplasare.

Ulterior, polițiștii au început urmărirea bărbatului, cu semnalele acustice și luminoase pornite, pe mai multe străzi din comună, interceptându-l după o distanță de aproximativ doi kilometri.

Conducătorul auto a încercat să scape de echipajul de poliție, părăsind vehiculul și fugind în curtea unui imobil, dar a fost descoperit și imobilizat. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

Luni, bărbatul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.281 secunde