Copile tâlhărite pe o stradă intens circulată din Constanța! Două pușlamale au fost arestate!

4879
1
Copile tâlhărite pe o stradă intens circulată din Constanța! Două pușlamale au fost arestate! - fond-minore-talharite-1696266779.jpg

Articole de la același autor

În vreme ce polițiștii ies în spațiul public cu statistici bombastice, din care reiese cât de bine își fac treaba și cât de sigure sunt străzile din țara noastră, căci numărul infracțiunilor ar fi scăzut în ultimii ani, părinții constănțeni se tem să-și mai lase copiii să iasă singuri din casă. La sfârșitul săptămânii trecute, două copile de 13, respectiv 14 ani au fost amenințate cu bătaia și tâlhărite, în timp ce împreună cu alți doi copii se deplasau pe una dintre cele mai circulate artere din municipiul Constanța.

Fapta a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 20.30, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. „În data de 23.09.2023, în jurul orei 20:30, în timp ce persoanele vătămate Z.A.D., în vârstă de 13 ani, și G.G., în vârstă de 14 ani, se deplasau pe jos, pe strada Soveja din municipiul Constanţa, fiind însoţite de minorii B.M.A., în vârstă de 11 ani, și T.R.A., în vârstă de 13 ani, au fost abordate de inculpaţii O.E., în vârstă de 16 ani, şi M.R., în vârstă de 14, ani, ce erau însoţiţi de minorii A.E., în vârstă de 13 ani, şi M.G., în vârstă de 11 ani.

Ulterior, inculpaţii împreună cu minorul A.E. au ameninţat persoanele vătămate cu acte de violenţă şi le-au controlat corporal, deposedând persoana vătămată G.G. de suma de 10 lei, pe care o avea într-un buzunar, şi persoana vătămată Z.A.D. de suma de 350 lei, pe care o avea într-un ghiozdan”, au transmis anchetatorii.

În urma examinării medico-legale s-a constatat că cei doi inculpaţi au avut discernământ la data comiterii faptei şi în raport cu aceasta. Cei doi suspecți au fost duși în fața magistraților, la sfârșitul săptămânii trecute, care au dispus arestarea lor preventivă pentruo perioadă de 30 de zile.

Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea și arestarea preventivă reprezintă etape și măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatorului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție.



Comentează știrea

fani
3 octombrie 2023
hotia

Ce sa faca, deposedeaza si ei ceva ! Au exemplul guvernantilor care deposedeaza cu spor pensiile a milioane de pensionari jongland cu Legile pensiilor si articolele din ele....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5378 secunde