Video VIDEO. Bărbat de 25 ani, cercetat pentru proxenetism

281
VIDEO. Bărbat de 25 ani, cercetat pentru proxenetism - politieretinut2e1510926679434-1678203637.jpg

Articole de la același autor

La data de 6 martie a.c., polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța – Biroul Județean de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în județul Constanța, într-un dosar având ca obiect săvârșirea infracțiunii de proxenetism.


Din cercetări a reieșit faptul că un bărbat, de 25 de ani, ar fi săvârșit infracțiunea de proxenetism. 


Astfel, au fost descoperiți și ridicați peste 1.500 de euro, 1.600 de lei, 4 telefoane mobile, 6 cartele SIM utilizate, 9 cartele SIM neutilizate,  înscrisuri cu valoare probatorie și 42 de cartușe cu gaz, de calibru 9 mm.


Persoana în cauză a fost reținută, pentru 24 de ore, iar, în cursul zilei de 7 martie a.c., a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și, ulterior, instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, aceasta fiind admisă. 


Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale și Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor din Poliția Română.


La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, precum și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6161 secunde