CRIMĂ ÎNGROZITOARE LA CONSTANȚA / Un bărbat a fost găsit MORT, într-o baltă de sânge

2106
3
CRIMĂ ÎNGROZITOARE LA CONSTANȚA / Un bărbat a fost găsit MORT, într-o baltă de sânge - crima11-1480163469.jpg
Politiștii constănțeni au fost sesizați, printr-un apel efectuat la 112, în această dimineață, la ora 8:47, cu privire la faptul ca pe strada Interioară 2 din municipiul Constanța a fost găsit cadavrul unui bărbat. 


La fața locului, s-a deplasat și un echipaj al SAJ Constanta, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata barbatului, găsit într-o balta de sânge. 


Victima, în vârstă de aproximativ 40 de ani, prezenta mai multe plăgi prin înjunghiere la nivelul toracelui. 


Oamenii legii au dispus cercetări pentru a stabili în ce condiții și-a pierdut viața bărbatul. 


Cadavrul a fost transportat pentru necropsie, astfel fiind stabilite cu exactitate cauzele care au dus la moartea barbatului. Ancheta in acest caz a fost preluată de către procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.


Comentează știrea

Dorin
26 noiembrie 2016
Lucru acasă!

Lucru acasă! Tocmai ai făcut o mare descoperire! Un sistem deschizător de drumuri! Faci bani simplu și repede! Începi repede și ușor! Aici ai o echipă senzațională! Îți oferim seriozitate și încredere! Nu ai nicio obligație! Pentru detalii, intră acum pe site-ul: bit.ly/2970T6o

Craii de Curte Veche
27 noiembrie 2016
Municipiul Constanta?

Asa arata o strada in municipiul Constanta? Cu cei mai mari HOTI, care au resorturi in strainatate? Ce este strada? sau o fi poza gresita luata din Banglades?

costica
27 noiembrie 2016
Cel mai important moment este acum!

Cea mai buna echipa pentru Hollywood! Hollywood te asteapta! Super-sansa! Un film original si bani online pentru tine! Vrei sa castigi bani cu un subiect de film? Echipa ambitioasa! Pachet complet pentru castiguri online! Sistem de castig cu un subiect de film! Incredibil! Hollywood va face un film bun! Solicita acum detalii la adresa de email :pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8856 secunde