Crimă oribilă, o femeie a fost incendiată în scara blocului unde locuia. Criminalul este chiar nepotul ei

947
Crimă oribilă, o femeie a fost incendiată în scara blocului unde locuia. Criminalul este chiar nepotul ei - femeie3d0744816f5-1699274968.jpg

Articole de la același autor

Tragedie fără margini luni dimineața, în sectorul 6 al capitalei! Administratorul unui bloc a fost stropit cu benzină, apoi i s-a dat foc. Autoritățile s-au deplasat de urgență la fața locului ar fi folosit extinctoarele pentru a stinge flăcările. Din păcate, femeia nu a rezistat rănilor teribile pe care le-a suferit și s-a stins din viață. Cine a fost luat în vizorul autorităților?


UPDATE: Criminalul femeii ucise în scara blocului unde locuia, din sectorul 6 al Capitalei, a fost prins. Ar fi vorba despre nepotul victimei, iar tragedia a urmat după o ceartă teribilă. Polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere din scara respectivă și au aflat că este vorba despre un tânăr. În urma cercetărilor, au concluzionat că este chiar nepotul femeii care s-a prezentat cu o canistră plină, a lovit-o pe aceasta de nenumărate ori, a stropit-o cu benzină, apoi i-a dat foc.


„Victima a fost lovită de mai multe ori cu pumnii şi picioarele. Pe imagini, apare că a fost un conflict verbal, care degenerează apoi într-unul fizic şi culminează cu incendierea victimei. Nu pare un conflict spontan. Din păcate nu vă pot oferi semnalmentele presupusului agresor. Trupul victimei a fost ridicat şi dus la INML şi se va efectua autopsia”, declară procurorul Anghel Alexandru, potrivit stiripesurse.ro


Știrea inițială:
O femeie și-a dat ultima suflare în scara de bloc unde era administrator, după ce a fost stropită cu benzină și apoi i s-a dat foc. Nenorocirea s-a întâmplat într-un bloc de pe strada Nicolae Oncescu din București, luni dimineață, în jurul orei 8:30. Medicii și autoritățile s-au deplasat de urgență la locul faptei, pentru a interveni. În ciuda eforturilor de salvare a femeii, aceasta s-a stins din viață din cauza rănilor foarte grave pe care le-a suferit. Autoritățile au stins focul cu ajutorul unor extinctoare.


Oamenii legii au pornit cercetările și inițial, au depistat un bărbat căruia administratorul de bloc îi făcuse plângere la Poliție. După mai multe verificări, polițiștii au constatat că nu el ar fi vinovat pentru uciderea femeii. Așa că, autoritățile continuă investigațiile și există un cerc de suspecți. Trupul neînsuflețit al victimei va fi transportat la INML, pentru necropsie.


„La data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 08.30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție, a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină și i s-ar fi dat foc. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Totodată, aceștia au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor.
La fața locului s-au deplasat pompieri, care au lichidat incendiul, dar și un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”, se arată în comunicatul de presă transmis de autorități.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6028 secunde