Descinderi cu mascați într-un dosar de evaziune fiscală

217
Descinderi cu mascați  într-un dosar de evaziune fiscală - evayiune-1452789494.jpg

Articole de la același autor

Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiști rutieri și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, au acționat, ieri dimineață, în zonele localităților Negru Vodă și Vama Veche, într-un dosar de evaziune fiscală.

"Scopul acțiunii este de verificare a legalității tranzacțiilor intra-comunitare de legume-fructe", au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

În același dosar, anchetatorii au descins la zece adrese din București, Constanța și Ilfov, acțiunea fiind coordonată de polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

"În cauză este vizată activitatea infracțională a mai multor per-soane bănuite de comiterea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu legume și fructe. Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este de aproximativ 2 milioane euro", se

arată într-un comunicat remis de IGPR.

De asemenea, oamenii legii au pus în executare 13 mandate de aducere emise pe numele suspecților. Aceștia au fost escortați la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 4, pentru audieri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4206 secunde