Două persoane au ajuns la spital în stare gravă, cu hipotermie. Una dintre ele riscă să rămână fără picior

198
Două persoane au ajuns la spital în stare gravă, cu hipotermie. Una dintre ele riscă să rămână fără picior - smurd1384587229-1705128630.jpg

Articole de la același autor

Două persoane, în vârstă de 68 de ani, au fost duse în stare gravă la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, după ce au fost găsite în stare de hipotermie, conform Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor UPU de la Spitalul "Sfântul Spiridon", citați de stiripesurse.ro, o femeie a fost găsită în spaţiul public şi a fost dusă cu ambulanţa la unitatea medicală.

"Pacienta, în vârstă de 68 de ani, se afla în stare de hipotermie severă. Când a fost adusă la Urgenţe avea o temperatură corporală de 24,2 de grade Celsius. A fost adusă cu ambulanţa de pe strada Vasile Lupu, în comă, cu sticla de băutură cu ea", a informat coordonatorul UPU, Diana Cimpoeşu.

"Pacientul a fost adus cu o temperatură corporală de 25,6 grade Celsius, iar acum, după tratament, are 36 grade Celsius. Prezenta sindrom confuzional persistent, pneumonie de aspiraţie, degerături ale tălpilor, gleznei şi gamba stângă. A fost internat într-o clinică medicală", a declarat dr. Cimpoeşu. Din cauza gravităţii degerăturilor suferite, bărbatul riscă să îi fie amputat un picior.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Sănătate : Cum ne ferim de hipotermie
Pagina a fost generata in 1.1395 secunde