Furturi pe bandă rulantă la Techirghiol, Biruința, Topraisar și Movilița

1919
Polițiștii din Techirghiol cercetează un grup de persoane care, din câte se pare, au dat spargere după spargere la locuințele mai multor persoane din Techirghiol, Biruința, Topraisar și Movilița. Magistrații constănțeni au emis deja un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pe numele unuia dintre ei.
Totul a pornit la data de 4 ianuarie, când Nicolae Teculescu, de 40 de ani, și Ștefan Mihai Manolache, de 19 ani, au fost prinși de polițiștii din Techirghiol după ce au dat mai multe spargeri la mai multe locuințe din localitate.
Cu ocazia extinderii cercetărilor, polițiștii din Techirghiol și cei din Topraisar au stabilit că cei doi suspecți, împreună cu Alexandru Bo-cai, de 19 ani, din Techirghiol, Ion Bănică, de 19 ani, și Alexandru Grosu, de 17 ani, ambii din comuna Tuzla, sunt suspectați de comiterea altor furturi de pe raza localităților Biruința și Movilița, comise în perioada 23 noiembrie - 8 decembrie 2010, fapte rămase inițial cu autori necunoscuți.
Pe parcursul anchetei a mai rezultat că cei cinci suspecți au mai comis, în aceeași perioadă, alte nouă furturi din locuințe pe raza localităților Biruința, Topraisar și Movilița, de unde au sustras bunuri de valoare mică și, prin urmare, nereclamate de părțile vătămate. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a grupului de hoți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3991 secunde