GALERIE FOTO "Rechinii albi" / Scene emoționante în Baza Militară din Kandahar. "Bine ați revenit alături de noi, domnule sublocotenent!"

1657
1

Articole recomandate

Scene emoționante ieri noapte în Baza Militară din Kandahar. Sublocotenentul Florin Oprea, rănit în data de 25 septembrie pe timpul desfășurării unei misiuni, a revenit în Baza Militară Kandahar, în mijlocul colegilor lui de la Batalionului 341 Infanterie Protecția Forței "Rechinii Albi" și își va continua misiunea în teatrul de operații Afganistan.


Florin Oprea a fost întâmpinat ca un erou atât de colegii lui cât și de partenerii americani, semn că eforturile și sacrificiile militarilor români sunt apreciate la cel mai înalt nivel. Cu un banner mare pe care scria "Bine ați revenit alături de noi, domnule sublocotenent!", Florin Oprea a fost primit în aplauze.

"Mă bucur foarte mult că m-am reîntors. Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine și de ceilalți doi colegi în toată această perioadă. Sprijinul și încurajările voastre au contat foarte mult în refacerea noastră. Vă promit că, începând de astăzi, vom forma aceeași echipă puternică și că ne vom întoarce toți sănătoși acasă pentru a raporta: Misiune îndeplinită!", a declarat sublocotenentul Florin Oprea.

Ceilalți doi militari implicați în accidentul din luna septembrie, plutonierul Eduard Romila și caporalul Marcel Neagu, se află în continuare sub tratament medical în Germania.



Comentează știrea

curiosul
7 noiembrie 2016
de ce inventati ?

Nu inteleg de ce inventati faptul ca pe pancarta scria "Binre ati revenit, domnule sublocotenent!"...cand realitatea este (prezentata si in toate fotografiile0, ca pe acea pancarta este doar mesajul de "Bine ati revenit!" fara gradul invocat... de acord, asa era mai dragut, dar haideti sa respectam realitatea asa cum este ea, ca d-aia v-ati facut reporteri, nu-i asa?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6519 secunde