Greva foamei la Oltchim: Numărul protestatarilor a ajuns la 20

164
Greva foamei la Oltchim: Numărul protestatarilor a ajuns la 20 - oltchim-1360747423.jpg
Încă doi angajați ai combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea au intrat în greva foamei, în această dimineață, după ce 18 salariați au recurs la această formă de protest cu o zi în urmă,  transmite Mediafax.
Potrivit președintelui Sindicatului "Victoria" din Oltchim, Corneliu Cernev, doi din cei 20 de salariați care în urmă cu o zi au intrat în greva foamei au renunțat seara trecută, din motive medicale, însă miercuri dimineață alți doi angajați li s-au alăturat celor 18 greviști ai foamei.

"În prezent 20 de angajați sunt în greva foamei, în cortul amenajat în fața pavilionului administrativ al combinatului, după ce doi au renunțat aseară, iar alți doi au decis acum să adopte acestă formă extremă de protest. Cei 18 au rămas noaptea trecută la dispensarul Oltchim, sub supravegherea medicilor, au fost văzuți și de cei de la DSP Vâlcea și de la Ambulanță, iar deocamdată starea lor de sănătate este stabilă. Oamenii vor să fie respectați, vor să aibă de muncă, nu mai vor să fie mințiți că nu știu ce strategii are Guvernul", a declarat Corneliu Cernev.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 24 Ianuarie 2013
Stire din Economie : Oltchim intră în insolvență
Miercuri, 23 Ianuarie 2013
Stire din Economie : Oltchim intră în insolvență
Pagina a fost generata in 0.3135 secunde