IN MEMORIAM. S-au împlinit doi ani de la moartea fostului șef al ISU Dobrogea, generalul Daniel Gheorghe Popa

227
IN MEMORIAM. S-au împlinit doi ani de la moartea fostului șef al ISU Dobrogea, generalul Daniel Gheorghe Popa - xmemoriampopa-1667551142.jpg
Pompierii constănțeni îi aduc un pios omagiu celui care a fost generalul de brigadă cu o stea, postmortem, Daniel Gheorghe Popa, la doi ani de la trecerea fulgerătoare în neființă.

General de brigadă ( post-mortem) Daniel Gheorghe-Popa a încetat din viață în ziua de 4 noiembrie 2020. Avea 57 de ani. Din 15 iulie 2016 până noiembrie 2020, a fost Inspector şef I al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa.

Evoluția în cariera militară a fost susținută de seriozitate și profesionalism. A fost recompensat în repetate rânduri, fiindu-i conferite numeroase ordine și semne onorifice militare.

A fost un ofițer pompier foarte bine pregătit, cu bogate cunoștințe de specialitate și militare, obiectiv și corect. A fost loial armei pompieri, respectuos și disciplinat. Calitățile sale l-au făcut să fie apreciat de comandanții IGSU, dovadă fiind cei 19 ani în care a avut ca sarcină conducerea a două unități de pompieri județene, Călărași și Constanța.

Dedicat trup și suflet meseriei, a reușit să insufle subordonaților săi dragostea față de profesia de pompier, primind în schimb, din partea acestora, respectul pentru felul său de a fi: un om bun, cu o inimă mare.

Colonelul Daniel Gheorghe Popa, victimă a pandemiei, a fost înaintat post mortem la gradul de general, la 11 noiembrie 2020, prin decret semnat de președintele Klaus Iohannis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4991 secunde