Pompierii nu au stat o clipă! Sute de intervenţii, în weekend

270
Pompierii nu au stat o clipă! Sute de intervenţii, în weekend - pompieriimilitari-1661186446.jpg
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au executat, în decursul weekendului care s-a încheiat, 312 misiuni.

Echipajele SMURD au intervenit în 260 situații pentru acordarea primului ajutor și transportarea la unitățile sanitare în cazul persoanelor cu afecțiuni medicale. Totodată, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au fost solicitați să intervină în cazul a 14 accidente rutiere ce au avut loc pe raza județului Constanța, soldate cu 21 victime, 13 dintre ele fiind transportate la spital. Alte opt victime au primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital.

De asemenea, au intervenit pentru localizarea și lichidarea a 14 incendii, din care opt au fost de vegetație uscată și miriște. În total, a fost afectat de flăcări peste 1 ha.

În plus, pompierii militari au fost solicitați să acorde asistența medicală de urgență în cazul a trei persoane scoase din apă de salvamari sau turiști. Din păcate, una dintre ele nu a răspuns favorabil manevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul acesteia. În această perioadă, au continuat căutările tânărului în vârstă de 18 ani dispărut în apele mării, zona Costinești, în seara de 9 august. Căutările au fost reluate și în ieri dimineață, în jurul orei 08.00. La misiune au participat doi ofițeri și 13 subofițeri. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3842 secunde