Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii din Constanţa! A plouat cu dosare penale

212
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii din Constanţa! A plouat cu dosare penale - politia1152352459315510930211683-1692254819.jpg

Articole de la același autor

La data de 15 august a.c., în jurul orei 10.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche 2 Mai au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 39, în stațiunea 2 Mai, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 16 august a.c., în jurul orei 00.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Brizei, din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 15 august a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 3, în comuna Valu lui Traian, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


La data de 15 august a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu – Postul de Poliție Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 22, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, a refuzat să fie condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 16 august a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 39, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest.
Ulterior, a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6045 secunde