Înșelătorie la un oficiu poștal din Constanța

246
Înșelătorie  la un oficiu poștal din Constanța - arest133924156413504190521361400-1381961713.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale i-au depistat, în incinta unui oficiu poștal situat pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța pe Gheorghe S., de 43 de ani, din Târgu Ocna și Liviu A., de 52 de ani, din Valu lui Traian. Cei doi erau suspecți de mai multe infracțiuni de înșelăciune. 

Oamenii legii au stabilit că Liviu A. urma să ridice mai multe sume de bani depuse de o persoană, înșelată prin metoda "premii fidelitate telefonie fixă".

"Cei doi au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța unde, în urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că sunt suspecți de comiterea a două infracțiuni de înșelăciune, comise în perioada 10-14 octombrie 2013, prejudiciul total fiind în valoare de 1.500 lei", spun reprezentanții IPJ Constanța.

Astfel, cei doi, împreună cu o altă persoană lipsită de libertate, deținută în Penitenciarul Tulcea, au determinat două părți vătămate din Prahova, respectiv Timiș, să trimită de mai multe ori sume de bani, în vederea intrării în posesie a unui pretins premiu câștigat prin rețele de telefonie fixă și mobilă.

Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru înșelăciune. Cercetările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în săvârșirea faptelor și pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestora, urmând a se lua măsuri legale în consecință.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5818 secunde