Martorii din dosarul angajaților din Primărie nu s-au prezentat în instanță

4040
Martorii din dosarul angajaților din Primărie nu s-au prezentat în instanță - e554409d7c84976c7509fdd3298a6ed6.jpg

Articole de la același autor

Tribunalul Constanța a amânat, ieri, pentru data de 13 octombrie, din cauza lipsei martorilor din lucrări, dosarul angajaților din Primărie acuzați de fapte de corupție. Tot atunci se va discuta și pe seama probelor pe care le au de administrat în apărare cei nouă inculpați.
Inspectorii Edy Petrescu, Lucian Mâță și Liliana Cazacu sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de luare de mită pentru că, în cursul lunii mai a anului 2002, ar fi pretins suma de 60 milioane de lei vechi de la administratorul unei firme pentru a trece cu vederea anumite nereguli comise de acesta.
Alături de ei, este judecat și Petrică Munteanu, care, în calitate de director al Serviciului Direcției Publice din cadrul Primăriei Constanța, a dispus, în perioada 15 - 16 mai 2002, amplasarea unor stâlpi metalici, fără a exista o dispoziție în acest sens, pentru a îngrădi activitatea societății "BCD Intermed" SRL, respectiv a împiedica accesul la depozitul de materiale de construcții al firmei.
Munteanu ar fi întocmit mai multe adrese în baza cărora rezulta că Primăria Constanța ar fi respins cererile de autorizare a funcționării societății "BCD Intermed" SRL.
Petrică Munteanu este acuzat de comiterea infracțiunilor de abuz în serviciu în formă calificată și fals material.
De asemenea, au mai fost trimiși în judecată pentru abuz în serviciu inspectorii Aurora Pârvu, Iuliana Zahariciuc, Doinea Gheondea, Florea Radu și Cătălin Sebastian Lazăr.
Cei cinci sunt acuzați că au îndeplinit defectuos atribuțiile de serviciu întocmind o adresă care nu corespundea realității în legătură cu societatea mai sus menționată.
Administratorul societății "BCD Intermed" SRL s-a constituit parte civilă în proces cu suma de două milioane de euro, reprezentând prejudiciul cauzat prin îngrădirea activității.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5632 secunde