Maseurul de la Concordia Chiajna, care s-a înecat la Neptun, deplâns de colegi

364
Maseurul de la Concordia Chiajna, care s-a înecat la Neptun, deplâns de colegi - moisechiajnaconcordia-1374491946.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Clubului Sportiv Concordia Chiajna au transmis un mesaj de condoleanțe după moartea maseurului echipei, Adrian Moise, înecat, duminică dimineață, în mare, în stațiunea Neptun, împreună cu fratele lui. 

"Unul dintre cei mai iubiți oameni din staff-ul medical al Concordiei Chiajna, maseurul Adrian Moise, a plecat dintre noi prea devreme, la doar 38 de ani. Familia Concordia Chiajna deplânge dispariția unuia dintre oamenii de bază ai clubului nostru și transmite condoleanțe familiei îndoliate. Nu te vom uita niciodată, Moisică!", este mesajul postat pe pagina web oficială a clubului sportiv.

Reamintim că Adrian Moise și fratele său, George Moise, în vârstă de 42 de ani, au intrat în mare, duminică dimineață, în jurul orei 6,00, împreună cu un al treilea frate. După aproximativ jumătate de oră, doar unul dintre frați a reușit să iasă, dar ceilalți doi nu.

Primarul din Chiajna, Mircea Minea, a declarat, pentru RTV, referitor la maseurul Adrian Moise: "A plecat la mare cu familia și am auzit tragedia. Un băiat senzațional. Era mai bun ca un ortoped. Nu și-a luat nicio zi liberă. Nu consumă băuturi alcoolice. N-a sfătuit pe nimeni niciodată să bea".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4168 secunde