Membrii formației Șuie Paparude, la spital după un accident rutier

201
Membrii formației Șuie Paparude, la spital după un accident rutier - 60176613-1694098911.jpg

Articole de la același autor

Un accident de circulație s-a produs joi, 7 septembrie, după orele prânzului, pe strada Simion Bărnuțiu din Timișoara. Trei persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale adecvate.


Din primele informații, se pare că mașina în care se aflau victimele a fost lovită din spate, la un semafor, de un șofer neatent.
Toți cei trei răniți fac parte din cunoscuta trupă de muzică Șuie Paparude. Ei tocmai sosiseră în Timișoara pentru a susține un concert în seara acestei zilei.


La momentul producerii accidentului, undeva în jurul orelor 15:00, autoturismul în care se aflau componenții formației Șuie Paparude era la un semafor pe strada Simion Bărnuțiu. Din spate a venit în mare viteză o autoutilitară, condusă de un bărbat de 40 de ani. Șoferul nu a oprit la timp și a lovit în plin mașina care se afla în fața sa.


„Un bărbat în vârstă de 40 de ani a condus o autoutilitară pe strada Simion Bărnuțiu, iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 44 de ani.


În urma impactului au rezultat trei victime, respectiv doi bărbați în vârstă de 43 de ani și un bărbat în vârstă de 48 de ani, pasageri în autoturismul condus de femeia în vârstă de 44 de ani”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.


Cele trei persoane rănite ar fi, potrivit publicației tion.ro, Cezar Stănciulescu, Mihai Dobre și Câmpineanu Mihai, componenți ai trupei Șuie Paparude. Niciunul dintre ei nu a fost grav rănit, dar cu toții s-au deplasat la spital pentru investigații medicale, dorind să înlăture orice potențial risc asupra sănătății lor.


Polițiștii de la Brigada Rutieră au sosit la locul accidentului în cel mai scurt timp. Urmând procedurile în astfel de cazuri, a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7322 secunde