Captură în centrul Constanței

Mii de pachete de țigări, confiscate de la un bișnițar fără permis

399
3
Polițiștii Secției 3 au capturat, în noaptea de luni spre marți, mai multe pachete de țigări de contrabandă ce urmau să fie vândute de bișnițarii din piețele constănțene. Totul în urma unui control de rutină.




În jurul orei 3.00, echipajul Secției 3 Poliție se afla pe Bulevardul Tomis, în patrulare, ocazie cu care a oprit pentru legitimare și pe un bărbat de 27 de ani, aflat la volanul unui Ford cu numere de Bulgaria. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că tânărul nu deținea permis auto pentru nicio categorie. Mai mult, în autoturism au fost găsite mai multe colete negre, înfășurate bine cu scotch, în care au fost găsite peste 5.400 de pachete de țigări, mărcile Ashima, Marble și Capital. 
Pachetele de țigări, care nu aveau timbru, au fost ridicate în vederea confiscării, iar pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal pentru conducere pe drumuri publice fără a avea acest drept și contrabandă. 
Trebuie menționat că bărbatul nu se află la prima abatere a legii, el fiind condamnat în trecut pentru alte fapte penale. 


Comentează știrea

Miruna
19 septembrie 2012
manca ti as ,ce realizare;))

parazitii si coruptii de la sectia 3 care obladuiesc de aaaaaaani de zileeeee, tiganimea si infractorii traficanti de tigari si telfoane(de carne vie sau arme nu mai spun,ca nu am dovezi) dar tigarile si telefoanele se vand de ani buni in arealul lor si ei prind un fraier..''excelent''!

Miruna
19 septembrie 2012
nu spun ca toti politaii sunt asa,am cunoscut politisti sau angajati ai jandarmeriei f buni si corecti insa ei sunt o minoritate,din pacate...(apropo nu ma refer la sectiile 3 si 5 ,cele mai corupte si incomptente:))

insa o mare parte sunt asa incompetenti sau corupti sau nepasatori sau plini de sictir si nesimtire toate la un loc incat impresia pe care populatia o are despre politie sau angajatii MAI nu e una buna in mare si de aceea se scrie despre angajati ai MAI ca poate aceste ''palme'' date de presa cat si de oameni in general vor trezi pe cineva de prin conducerea MAI sa inceapa sa faca o curatenie..dar adevarata(nu sa fie scosi cei fara pile)..post .scriptum.pe langa acei lucratori si ofiteri constiinciosi si competenti am cunoscut si tot fellul de imbecili sau psihopati angajati MAI- prieteni sau rude ai mei sau ai cuiva apropiat asa ca e foarte ingrijorator ce persoane psihopate sau indivizi violenti (fie si verbal ) sunt prin politie sau MAI...deci una peste alta,unii sunt corupti ,altii violenti si bolnavi cu capul,altii incompetenti ,,nu raman prea multi normali si competenteti,hehehe

Vali
19 septembrie 2012
Despre tigari

Tigarile romanesti, lndiferent de marca sunt foarte proaste si foarte scumpe,la fel de scumpe ca si cele de calitate superioara,prin urmare, e logic sa existe piata pentru tigari traficate ilegal!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Martie 2012
Stire din Eveniment : Taxi burdușit cu țigări
Pagina a fost generata in 0.2433 secunde