Miliarde de lei peste miliarde pentru vopsitul stâlpilor

6094
Miliarde de lei peste miliarde pentru vopsitul stâlpilor - 923b8529f52ae407a0a5240adc96cb45.jpg
Banii constănțenilor continuă să fie risipiți de administrația locală fără nicio noimă, chiar dacă întreaga țară trece printr-o criză economică fără precedent.
După ce săptămânile trecute și-a anunțat intenția de a acorda aproape 2,5 miliarde de lei vechi pentru vopsirea stâlpilor și bordurilor din municipiul Constanța și stațiunea Mamaia, Primăria a venit vineri cu încă o cerere de ofertă pentru un alt contract, estimat la aproximativ 1,5 miliarde de lei, pentru vopsirea "stâlpilor, gardurilor metalice și a glisierelor". Cam aceeași Mărie, dar cu altă pălărie.
Potrivit caietului de sarcini, este vorba despre lucrări de reparații și vopsitorie la elementele de protecție stradală, pietonală și spații verzi (stâlpi, garduri metalice, glisiere, balustrade). "Achiziționarea lucră-rilor de reparare și vopsitorie a elementelor de protecție stradală este impusă de aspectul neplăcut al elementelor de protecție stradală (stâlpi metalici de limitare acces autovehicule ficși și mobili, suporți metalici pentru stâlpii cu catadioptrii, garduri metalice de protecție, ba-lustrade și glisiere), acestea fiind îndoite în unele locuri, ruginite, cu vopseaua mătuită și exfoliată", susțin cei de la primărie, pentru a arăta necesitatea contractului.
Valoarea estimată a ofertei este de 124.132 lei, fără TVA (peste 1,5 miliarde de lei vechi).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4136 secunde