PERCHEZIȚII DE AMPLOARE. CONSTĂNȚENI LĂSAȚI FĂRĂ ZECI DE MII DE EURO DE "AVOCAȚI", "PROCURORI" ȘI "MEDICI"

1415
2
PERCHEZIȚII DE AMPLOARE. CONSTĂNȚENI LĂSAȚI FĂRĂ ZECI DE MII DE EURO DE

Articole recomandate

Polițiștii din Constanța au reținut 7 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și înșelăciune.  


Oamenii legii au stabilit că, în perioada martie – iulie 2016, cele 7 persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 34 de ani, ar fi înșelat prin metoda "Accidentul" 15 persoane din județul Constanța, cu sume de până la 18.000 de euro, prejudiciul total fiind de aproximativ 50.000 de euro.


Cercetările efectuate în 25 de dosare penale au relevat faptul că 3 persoane încarcerate într-un penitenciar ar fi apelat telefonic, în mod aleatoriu, numere din rețelele naționale fixe și ar fi anunțat, în mod mincinos persoanele apelate că o rudă (de obicei copii sau nepoți), fie a fost vătămată într-un accident de circulație, fie a provocat cu vinovăție un astfel de eveniment.


În cadrul convorbirilor telefonice, cei în cauză se prezentau ca având diverse calități, de procuror, avocat, medic, polițist, iar după ce se asigurau că persoana apelată este convinsă de scenariu, îi solicitau acesteia numărul de telefon mobil și date cu privire la adresa de domiciliu.

În cel mai scurt timp, la locuința victimei era îndrumat un alt membru al grupului infracțional, dintre cei aflați în libertate, care prelua de la persoana înșelată suma de bani solicitată telefonic. Ulterior, în mod direct sau prin persoane interpuse, banii erau împărțiți și cu cei care au inițiat apelurile telefonice.


Astăzi, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Comentează știrea

Cosmin Stoica
11 iulie 2016
Sistem nou de lucru acasa!

Sistem nou de lucru acasa! Pentru timpuri moderne, metode moderne de castig! Acum exista mijloace pentru toti! Te asteptam in echipa noastra! Iti oferim instruire gratuita si de cea mai buna calitate, precum si un sistem performant de completare in timpul liber a veniturilor tale. Trebuie doar sa te hotarasti acum! Pentru detalii, intră pe site-ul http://bit.ly/294Cexh

reca
11 iulie 2016
jim

Pentru toate nevoile dvs. de finanțare de la 2000 la 1.000.000€ Sunteți în căutarea pentru un Credit de nevoi personale sau un credit ipotecar? pe termen scurt sau pe termen lung Dacă sunteți în căutarea pentru un credit ipotecar soluție, pe termen scurt sau pe termen lung, rată fixă sau variabilă, sau deschis sau închis, oferim o gamă largă de opțiuni de credit ipotecar, care va satisface nevoile dvs. de finanțare acasă. Aici sunt domenii în care împrumuturile noastre sunt: * Financiare * Credit imobiliar * Gata de investiții * Masina de împrumut * Consolidare a datoriei * Linie de credit * A doua ipoteca * Răscumpărare de credit * Credit de nevoi personale Vă rugăm să ne contactați contacter:[email protected]

Pagina a fost generata in 0.5317 secunde