Polițiștii rutieri au făcut ravagii printre șoferi

"Prăpăd" pe șoselele Constanței

2265

Articole de la același autor

Vineri, între orele 15 și 23, efectivele Serviciului Poliției Rutiere au efectuat o razie la nivelul județului Constanța privind depistarea conducătorilor auto care se află sub influența băuturilor alcoolice și a celor care conduc fără a poseda permis de conducere ori cu permisul reținut.
La nivelul municipiului Constanța, au fost opriți în trafic peste 120 de șoferi, iar în urma acestor controale au fost suspendate cinci permise pe o perioadă de 90 de zile, pentru că tot atâția șoferi au fost prinși băuți la volan.
Printre persoanele prinse pe picior greșit, se află și Ștefan Kosztner, de 44 de ani, din Mangalia, care a fost depistat, pe strada Portului, din Mangalia, la volanul unui autoturism marca Dacia, deși avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,60 mg/l.
Pe strada Sanatoriului Agi-gea, a fost depistat David Hueanu, de 26 de ani, din localitatea Zorani, județul Timiș, care conducea un autoturism marca Peugeot, cu numărul de înmatriculare CT-13-MRY, fără a poseda permis. El s-a ales cu dosar penal.
Cristian Ionuț Bădîrcu a fost prins de polițiștii de la Rutieră conducând un autoturism cu numărul de înmatriculare CT-10-BDC, în Năvodari, având 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Un tânăr de 21 de ani, din Cuza Vodă, a fost depistat, pe străzile constănțene, tot în timpul raziei polițiștilor de la Rutieră, conducând un autoturism neînmatriculat. Este vorba despre Bogdan Marin, de 21 de ani, din Cuza Vodă, care conducea un BMW neînmatriculat. Din verificările făcute de polițiști, mașina fusese înmatriculată provizoriu, la Sibiu, pentru o perioadă de o lună, la data de 14 ianuarie 2011.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5022 secunde