Primele concluzii în cazul fetiței găsite în putrefacție. Ce s-a descoperit la necropsie

415
Primele concluzii în cazul fetiței găsite în putrefacție. Ce s-a descoperit la necropsie - fetitamoarta-1625075999.jpg

Articole de la același autor

Primele concluzii în ancheta demarată de oamenii legii, cu privire la împrejurările în care a murit copila de un an și zece luni, din Cernavodă, arată că decesul a survenit din cauze medicale. Potrivit unor surse apropiate anchetei, la necropsie s-a stabilit că micuța a decedat în urma unei pneumonii interstițiale, nu din cauze violente.

Prin urmare, anchetatorii nu au luat măsura reținerii mamei, Alina D., în vârstă de 29 de ani, după audierea ei. Însă au dispus ca femeia să fie escortată la spital, în vederea unui consult și eventual a unei internări, pentru a fi sub supraveghere medicală de specialitate.

Totodată, se pare că fetița ar fi murit cu aproximativ trei zile înainte de a fi descoperită de polițiști. Din primele concluzii ale anchetei, mama s-a panicat în momentul în care a survenit decesul și nu a dorit să se afle.

Reamintim că în cursul zilei de marți, 29 iunie, bunica maternă a fetiței a apelat la numărul unic de urgență 112 spunând că fiica ei este incoerentă, iar fetița nu este de găsit. Polițiștii ajunși la fața locului au găsit trupul neînsuflețit al micuței în putrefacție, înfășat în scutece și celofan, ascuns sub o albie.

Mama suferă de o afecțiune psihică și era în evidența Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, de la începutul lui 2020, după ce bunica paternă a reclamat că femeia a plecat împreună cu copilul din Galați și că se teme pentru siguranța micuței.

Precizăm că, în prezent, polițiștii și procurorii desfășoară cercetări pentru ucidere din culpă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.496 secunde