Primul week-end cu restricţii suplimentare. Magazine şi terase, amendate

552
Primul week-end cu restricţii suplimentare. Magazine şi terase, amendate - primulweekendcu-1617546624.jpg

Articole de la același autor

În primul weekend cu restricţii suplimentare pentru agenţii economici şi pentru populaţie, cei mai mulţi constănţeni au respectat măsurile impuse de autorităţi. Oamenii legii din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, împreună cu jandarmi ai Inspectoratului Judeţean Constanţa, respectiv ai Grupării Mobile „Tomis”, pompieri din cadru ISU Dobrogea şi poliţişti din cadrul Poliţiei Locale Constanţa au organizat, atât vineri, cât şi sâmbătă seara, acţiuni pentru verificarea respectării restricţiilor impuse pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În total, au fost verificate peste 230 de societăţi comerciale şi au fost legitimate peste 600 de persoane. Totodată, poliţiştii au oprit pentru control 250 de autovehicule. În urma activităţilor derulate, au fost aplicate 225 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a amenzilor depăşind 70.000 lei.

Cu prilejul controalelor, oamenii legii au identificat terase şi magazine care, deşi ar fi trebuit să îşi încheie activitatea la ora 18, încă mai aveau clienţi. „Vineri seară, 2 aprilie, polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe terasa unui restaurant de pe bulevardul Mamaia, se desfășoară activități după ora 18.00, încălcându-se prevederile legale. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020. De asemenea, polițiștii Secției 3 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că două societăți comerciale, ambele cu punctul de lucru pe strada Mangaliei din Constanţa, desfășura acte de comerț în afara programului 5.00 - 18.00, încălcându-se prevederile legale. Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare. Totodată, polițiștii Secției 1 Rurală Constanța au constatat faptul că terasa unui bar de pe strada Tiberiu Brediceanu din localitatea Agigea era deschisă în-afara programului 5.00 – 18.00, aplicând o amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare. Astfel de acțiuni vor continua și în zilele următoare”, transmit reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.46 secunde