Reținuți de oamenii legii după ce au furat peste patru tone de motorină

182
Reținuți de oamenii legii după ce au furat peste patru tone de motorină - x-trei-barbati-retinuti-1712488907.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Serviciului Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, ieri, pentru 24 de ore, trei bărbați, acuzați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuă.

Unul dintre aceștia este acuzat și de conducere a unui vehicul fără permis, în formă continuă.

Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie – aprilie 2024, cei trei ar fi comis zece furturi de motorină din rezervoarele unor autocamioane sau autoutilitare parcate în municipiul Constanța, orașul Ovidiu și în apropierea Porții numărul 7 al Portului Constanța.

Astfel, bărbații ar fi sustras, în total, patru tone de motorină.

Două persoane dintre cele bănuite au fost depistate în flagrant delict de polițiști, în noaptea de 4 sper 5 aprilie, după ce ar fi sustras aproximativ 200 de litri de motorină din rezervorul unui autocamion parcat pe D.N. 39. La data de 5 aprilie, în urma perchezițiilor domiciliare ale persoanelor bănuite, au fost ridicate diverse bunuri cu valoare probatorie.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, după care au fost prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5167 secunde