Selfie-ul pe tren ia vieți, nu like-uri! Sfaturi de la polițiști pentru tinerii din Constanța

130
Selfie-ul pe tren ia vieți, nu like-uri! Sfaturi de la polițiști pentru tinerii din Constanța - selfietrensursapolitiaromana-1601479728.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei de la Poliția Transporturi Constanța au desfășurat, la începutul acestei săptămâni, în Gara Constanța, o acțiune pentru prevenirea incidentelor produse prin electrocutare. Oamenii legii au discutat cu tinerii și adolescenții, informându-i despre riscurile la care se expun atunci când încearcă să realizeze o fotografie pe tren sau când nu respectă regulile de conduită în incinta stațiilor de cale ferată, triajelor și zonelor adiacente. De asemenea, polițiștii le-au oferit persoanelor din zona gării Constanța materiale preventive care conțin un cod QR cu care se poate viziona online un material video, care prezintă efectele electrocutării de pe vagonul unui tren.

În scopul prevenirii accidentelor produse prin electrocutare în zonele feroviare, polițiștii recomandă: „Nu vă urcați pe vagoanele de tren pentru a vă face poze. Nu atingeți cablurile electrice, șinele, trenurile sau orice fel de instalație electrică. Evitați să mergeți prin locuri interzise nemarcate sau nesemnalizate, care pot avea urmări grave asupra siguranței. Fiți mereu atenți la tren, la zgomote și la vibrații și nu uitați că trenul are întotdeauna prioritate”. Activitățile preventive desfășurate se înscriu în cadrul campaniei „Selfie-ul pe tren nu ia like-uri, ia vieți!”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.576 secunde